~Jovana-Vanessa Hudgens~ Mod
Broj poruka : 473 Godina : 27 Lokacija : U shoppingy sa Vanessom! Tvoje ime : Jovana Koliko volite Vanessu : Points : 509 Datum upisa : 07.07.2009
| Naslov: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pon Nov 30, 2009 6:00 pm | |
| Vanessa Hugens, poznata devojka koja se proslavila fimom High Scooh Musical, izjavila je za novinare da ne zeli da bue uzor i idol devojkama. Govori kako kada bi uradila nesto lose, devojke bi to masivno radile, samo zato sto je ona poznata Vanessa Hudgens. Govori kako se to desavalo kod mnogih slavnih deojaka koje su bile dobre, preobratile se u lose opasnice a su ispastali i zenski fanovi. "Zelim da budem normalna glumica, koja ce se prepoznavati po dobroj glumi, nagradama za umetnost i filmovima u kojima glumi i u kojima je glumila. Ne zelim da uradim nesto lose, ne zelim da dajem povod fanovima za lose ponsanje. Posle mojih golisavih slika, nadam se da niko nije pratio moje korake i radio sto i ja. To je bila slucaajnost. Zelim da sam prepoznatljiva po lepim stvarima, karijeri koja se bazira na talentu a ne skandalima", kaze Vanessa za novinare. Preuzeto sa: www.zacivanessa.com | |
|
ѕcαη∂αℓιcισυѕ Glavni admin
Broj poruka : 2971 Godina : 28 Lokacija : L.A Tvoje ime : Ema Koliko volite Vanessu : Points : 3833 Datum upisa : 02.03.2009
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pon Nov 30, 2009 7:13 pm | |
| ma ok ako ona tako misli ali msm da fanovi ipak nece raditi bash sve sto ona uradi... | |
|
*Little Miss Obsessive* Admin
Broj poruka : 1092 Godina : 29 Lokacija : Spotlight Tvoje ime : Sara Koliko volite Vanessu : Points : 1164 Datum upisa : 03.03.2009
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pon Nov 30, 2009 7:29 pm | |
| - ѕcαη∂αℓιcισυѕ ::
- ma ok ako ona tako misli
ali msm da fanovi ipak nece raditi bash sve sto ona uradi... Agree | |
|
GossipGirl Mod
Broj poruka : 474 Lokacija : With my BFF Vanessa Tvoje ime : Natasa Tomic Koliko volite Vanessu : Points : 520 Datum upisa : 07.08.2009
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pon Nov 30, 2009 7:30 pm | |
| - ѕcαη∂αℓιcισυѕ ::
- ma ok ako ona tako misli
ali msm da fanovi ipak nece raditi bash sve sto ona uradi... Agree | |
|
Sanja 10 Znaš nešto o Nessi!
Broj poruka : 174 Lokacija : Teslic-Republika Srpska Tvoje ime : Sanja Koliko volite Vanessu : Points : 185 Datum upisa : 02.10.2009
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pon Nov 30, 2009 8:53 pm | |
| pametna je Nessa,ali htjela ili ne htjela ona je vec uzor mnogima,ali nece svi raditi kao i ona | |
|
♥_Baby_V_♥ Saznaješ za Vanessu
Broj poruka : 121 Lokacija : Na sedmom nebu xD Tvoje ime : Tamara Koliko volite Vanessu : Points : 125 Datum upisa : 10.11.2009
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pet Dec 04, 2009 2:44 pm | |
| Pa dobro....njen izbor...x) | |
|
vanessa fan Postaješ njen fan!
Broj poruka : 228 Godina : 28 Lokacija : beograd Tvoje ime : Tamara Koliko volite Vanessu : Points : 232 Datum upisa : 03.12.2009
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pet Dec 18, 2009 1:31 pm | |
| Pa dobro....njen izbor...x) ai ipak jeste uzor..msm barem meni.. | |
|
*_Crazy Girl_* Welcome!
Broj poruka : 30 Lokacija : pg Tvoje ime : Ivana Koliko volite Vanessu : Points : 32 Datum upisa : 26.09.2009
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! Pet Dec 18, 2009 10:25 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Vanessa Hudgens ne zeli da bude uzor! | |
| |
|