| Talasi Strasti | |
|
+4**Vanessa** *Little Miss Obsessive* Baby V ѕcαη∂αℓιcισυѕ 8 posters |
Autor | Poruka |
---|
ѕcαη∂αℓιcισυѕ Glavni admin
Broj poruka : 2971 Godina : 28 Lokacija : L.A Tvoje ime : Ema Koliko volite Vanessu : Points : 3833 Datum upisa : 02.03.2009
| Naslov: Talasi Strasti Pet Mar 06, 2009 4:41 pm | |
| -Otkrivanje Sebe-
Gledala ih je bila je zadivljena znala je da ce jednog dana postati kao one i ako joj je bilo samo 6 godina, znala je jer su one bile srecne i neustrasive.Od tada svakog leta ide tamo da surfuje.Zeli da postane profesionalka i uspece svi tako kazu!
-Dobro jutro Kloi! Rekla je Mia -Oh dobro jutro!Idemo danas na plazu? -Da li ima talasa? -Da!Veliki su! -Sta onda cekamo? Rekla je Kloi povukla Miu uzela dasku i kupaci o otkraca na plazu. -Predivni su! Viknula je Mia. -Da!Hajdemo! I otrcale su u vodu. -Mia moj je bezi sudaricemo se! -Ne nego je moj ti bezi! Obe su ustale kada je talas naisao ali su se sudarile i voda ih je preklopia. -Mia!Mia gde si??!!! Rekla je uznemireno Kloi cim je izronila. -Mia!! -Evo me. Slabasno je odgovorila. -Prepala si me!Nije trebalo to da radis! Oci su joj bile pune suza i straha dok je to govorila. -Znam izvini.Idem ja sada nisam vise raspolozena. -Ok.Ja cu ostati jos. -Cao! -Bye!Cuvaj se! -Hocu. Mia je otisla dok je Kloi hvatala svoj sledeci talas izgledala je veoma srecno...Ali onda se namrstlia jer je ugledala Lenu svoju najvecu rivalku.Posla je prema plazi i cula ih kako pricaju o tome da ce Lena osvojiti ovogodisnje takmicenje u surfovanju.Tada joj je smucilo rekla je sebi ’’E bas neces ja KLOI cu te pobediti!!’’Otisla popunila prijavnicu i poslala je a onda se vratila kuci. -Hey!Mia znas sta se upravo desilo? -Sta? Mia se trudila da zvuci zainteresovano ali joj i nije bas uspevalo jer ne na TV-u bila njena omiljena serija. -Mia!Pogodi ko ce da pobedi na ovogodisnjem takmicenju u surfovanju?? Ali Mia je nije cula bila je previse zauzeta gledanjem serije. -Mia slusas li me ti??!! -Ja?Pa i ne bas. Postidjeno je odgovorila. -Pogodi ko ce da pobedi u ovogodisnjem takmicenju u surfovanju??!! -NE!Ti se salis samnom?? Rekla je uzbudjeno Mia.Dok je to govorila oci su joj slaile. -Ne zasto bih se salila ozbiljna sam ovog puta ce Lena ostati bez titule!! Govorila je tako srecno oci joj nikada nisu izgledale tako cak ni kada je prvi put pre 7 godina prvi put ugledala sve te talase. -Da li si sigurna da ti to mozes?? Mia je upitala tiho.Kao da nije verovala da Kloi to moze. -Jos pitas cekala sam ovoliko dugo na to zasto ne bi bila sigurna??Imam samo 10 dana da se pripremim ti ces mi pomoci oko toga pocinjemo sutra a sada idemo da se provedemo!! -Ok kako ti kazes!Rado cu ti pomoci!Nego hoces mi pozajmiti onu tvoju plavu haljinu? -Naravno! Rekla je Kloi i otrcala da se obuce.
Poslednji izmenio **Little Witch** dana Ned Mar 15, 2009 2:20 am, izmenjeno ukupno 1 puta | |
|
| |
Broj poruka : 2971 Godina : 28 Lokacija : L.A Tvoje ime : Ema Koliko volite Vanessu : Points : 3833 Datum upisa : 02.03.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Pet Mar 06, 2009 4:42 pm | |
| -Gospodin Savrseni-
-I kako izgledam?? Upitala je Kloi Miu kao da je zaista marila za to. -To je prvi puta da mi postavis takvo pitanje...Ali ako te zanima savrsena si kao i uvek!!A ja!!?? Uzbudljivo je pricala Mija dok je obuvala elegantne srebrne stikle. -Prelepo!! -Pa onda da podjemo??!! Rekla je Mia i povukla Kloi kako bi pozurila. -I Kloi gde cemo da idemo? -Znam jednu super diskoteku tamo je uvek dobra zabava! -Ok!Onda idemo!!
Kada su konacno stigle n ulazu Kloi se ukocila ugledala je NJEGA bio je prelep i on je gledao u nju a onda ju je Mia odvukla daleko do sanka.
-Ovde je divno! -Da li si ga videla?? Govorila je Kloi dok se je topila. -Videla koga?? -NJEGA! -Koga njega? -Onog slatkog tipa na ulazu?? -Ne.Ti znas da mene trenutno ne zanimaju momci lepse mi je da budem sama. -Da rekla si mi to 10000 puta ali ipak... Nije uspela da zavrsi Mia joj je upala u rec. -Hajde da ne pricamo o tome moze?Idemo da igramo! Mia je zvucala ljuto. -Da kako ti kazes. Rekla je tuzno Kloi.
Mia je polako otvarala oci osecala je uzsan bol i pocela je da se dere. -Kloi!!Kloi!! -Oh.Dobro jutro spavalice hoces li mi danas pomagati da se spremim za takmicenje?? -Kloi izvini ali sve me boli od a najvise glava mislim da necu izlaziti ceo dan. Tuzno je odgovorila. -Ok onda ti se odmori a sutra ces mi pomoci sada mogu da pozovem Anu. Rekla je a potom istrcala iz kuce.Cim je izasla na ulici je videla Anu i pozvala ju je. -Hey!Ana! -Hey!Kloi! -Hoces samnom na plazu da mi pomognes da se spremim za takmicenje? -Naravno!
Cim su stigle ON je bio tamo to je bila slucajnost ali po Ani to je sudbina.Ovog puta se nisu samo gledali on joj je prisao.
-Hey! -Hey! Stidljivo je odgovorila Kloi. -Znaci ti si surferka? -Pa da. -Ok ljudi idem ja Kloi dodji kasnije. Ubacila se Ana. -Ok.Cao! -I ja cu morati da idem dodji veceras ovde cekacu te.Uzgred ja sam Vin.Ti? -Kloi. -Ok onda Kloi vidimo se veceras? -Da vidimo se veceras.
Brzo je otrcala do Ane da joj kaze sta se desilo Ana je bila odusevljena. -I jer ides?? Ana je bila radoznala mozda i previse. -Da..Mozda...Ne znam... -Ma daj moras da ides!!Nego sta je rekao kako se zove i cime se bavi?? Da Ana je bila previse radoznala. -Zove se Vin nije mi rekao cme se bavi ali pitacu ga veceras. -Ok idemo sad malo u vodu vidim odlicne talase. -Ok idemo.
Kasnije kada se je Kloi vratila kuci ispricala je sve Miji ali one i nije bas bila odusevljena. -Da mozda to i jeste lepo ne znam i ne zanima me ako hoces idi veceras ali ne bi ti to preporucila.
Kloi se je naljutila i izasla iz sobe.Spremila se i otisla na plazu i tamo videla Vina kako je ceka.
-Hey!Nadam se da ne kasnim mnogo? -Hey!Naravno da ne kasnis! -Pa hocemo da prosetamo? -Naravno to bi bilo lepo. Odgovorila je stidljivo Kloi osecala je kako joj obrazi gore.Posle duze price konacno se setila da ga pita cime se bavi. -Pa ti znas da sam ja surferka.A cime se ti bavis? -Ja sam slikar. -Stvarno to je divno moja sestra Holly je slikarka. Nasmejala se Kloi i u tom trenutku Vun ju je poljubio. -Oh izvini nisam trebao. -Ne uredu je. U tom trenutku joj je zazvoni mobilni bila je to Mia. -Kada ces da se vratis kuci znas li koliko je sati sutra trebas da vezbas nemas puno vremena znas??!! -Ok dolazim odmah. -Moram da idem. Rekla je i potrcala. -Hey Kloi vidimo se sutra? -Da vidmo se!! Rekla je i nastavila. | |
|
| |
| Naslov: Re: Talasi Strasti Pet Mar 06, 2009 4:42 pm | |
| -Konacna Odluka-
Dani su prolazili a Kloi nije vezbala ostala su samo 4 dana do takmicenja Mia je pukla i odlucila da joj sve saspe.
-Dokle mislis ovo da nastavis?? Mia je izgledala veoma besno a i bila je. -Sta OVO? -Da li znas da je ostalo samo 4 dana do takmicenja? -Da pa? -Pa?To je bio tvoj san da odes tamo da pobedis da skines Lenu sa titule a sada to sve bacas u vodu zbog jednog decka koji ce biti ovde ovo jeto a onda ce otici i verovatno ga vise nikada neces videti i nemoj da mislis da ja lupam gluposti govorim ti iz iskustva!!!Starija sam od tebe znam kako ti je prosla sam vec kroz sve to!! Kloi je pocela da place i zagrlila je Miu. -Oh izvini nisam trebala nista da kazem. -Ne upravu si to jeste moj san!I ja cu ga ostvariti pocecu da vezbam od suta i nadam se da cu ispeti a sada moram da razgovaram s Vinom.
Izasla je placuci iz kuce i izvadila mobilni telefon.
-Hey Vine dodji na plazu treba da razgovaramo. -Ja sam vec tamo. Potrcala je prema plazi sto je brze mogla jer je zelela da okonca to sto pre. -Hey! -Hey! Vin je pokusao da je poljubi ali one se odmakla. -Znas treba da razgovaramo. -Da. -Meni je ostalo samo 3 dana do takmicenja i ja zaista zelim da idem tamo i ako bude srece da pobedim to je moj san ali kada si se ti pojavio ja sam sve to zaboravila i bila sam stalno s tobom nisam vezbala ni malo a... Vin ju je prekinuo -Uredu kako hoces ja mogu da odem ako ti to zelis. Kloi se je ugrizla za usnu i rekla. -Bilo bi lepo od tebe. Onda se okrenula i otisla.
-Kako je proslo? -Mia nemogu sad da razgovaram ok? -Naravno kako ti zelis. -Idem da spavam.Probudi me sutra. -Ok.
Sledeca tri dana Kloi je bila na plazi od ranog jutra kako bi se pripremila i danas je dan takmicenja svi su dosli da navijaju za nju! | |
|
| |
| Naslov: Re: Talasi Strasti Pet Mar 06, 2009 4:43 pm | |
| -18-
Svi takmicari su bili spremni Mia je prisla Kloi zagrlila je i rekla:
-Uspeces ti si sledeci sampion. -Nadam se. U tom trenutku tigla je Ana. -Kloi uspeces verovatno ces reci da sam sujeverna ali sve je na tvojoj strani danas punis 18 ovo je osamnaesto takmicenje i danas je osamnaesti jul. -Da upravu si ti i jesu sujeverna. -Idem sad pozelite mi srecu!
-Ok!Idemo vidim tamo jedan lepi talas. -Lena bezi moj je! -Ok luzeru ja cu naci bolji.
Sve se zavrsilo i Kloi je izasla zajedno sa svima.
-Da li mozete da verujete da sam ja pobedila??!! -Da!!Ti si sampion!! Dok je Kloi primala nagradu Ana i Mia su komentarisale. -Nikada nisam videla Kloi srecniju!! -Ni ja mada ti je poznajes duze od mene. -Ana poznajem je duze od tebe samo 2 dana. -O tome ti ja i pricam.
Kasnije tog dana Kloi i Mia su otisle da gledaju zalazak sunca i pricale su.
-Kloi ovo se ne desava pozvana si na intervju sa magazinom TALASI STRASTI. -Da! -I da li ces ici? -Valjda. -Valjda?? -Pa hocu. -Kloi vidi onog tipa tamo gleda te zar to nije Vin?? -Da hajdemo nazad. -Ne idi tamo mislim da ima nesto da ti kaze. -Ne idemo nazad. -Kako ti zelis. Onda su se obe zagledale u more i talase. -Divni su! -Da. Izgledalo je kao da po prvi put gledaju talase.Oci su im bile sjajne dok su ih opcinjeno gledale. -Zaista jesu talasi strasti. -Da itekako jesu!
KRAJ | |
|
| |
Baby V Najveći Nessin fan
Broj poruka : 966 Godina : 28 Lokacija : BG Tvoje ime : Vanja Koliko volite Vanessu : Points : 1131 Datum upisa : 06.04.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Pon Apr 06, 2009 4:35 pm | |
| I ova je lepa ali mi se mnogo vise svidja The Girl Next Door...! | |
|
| |
| Naslov: Re: Talasi Strasti Čet Apr 09, 2009 5:57 pm | |
| :gracias: ovo je prva koju sam napisala.. | |
|
| |
Baby V Najveći Nessin fan
Broj poruka : 966 Godina : 28 Lokacija : BG Tvoje ime : Vanja Koliko volite Vanessu : Points : 1131 Datum upisa : 06.04.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Sub Apr 11, 2009 12:55 pm | |
| | |
|
| |
*Little Miss Obsessive* Admin
Broj poruka : 1092 Godina : 29 Lokacija : Spotlight Tvoje ime : Sara Koliko volite Vanessu : Points : 1164 Datum upisa : 03.03.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Pet Apr 17, 2009 9:17 pm | |
| Diwna jee...znasx wec...! | |
|
| |
| Naslov: Re: Talasi Strasti Pet Apr 17, 2009 10:19 pm | |
| | |
|
| |
**Vanessa** Voliš Nessu
Broj poruka : 650 Godina : 29 Lokacija : Sa Alex u gradu,setamo,gledamo slatke deckice...xDDD Tvoje ime : Andja Koliko volite Vanessu : Points : 766 Datum upisa : 12.04.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Sre Maj 27, 2009 11:07 pm | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Talasi Strasti Sre Maj 27, 2009 11:44 pm | |
| | |
|
| |
^ CaNdY_GiRl ^ Mod
Broj poruka : 1331 Tvoje ime : Vera Koliko volite Vanessu : Points : 1445 Datum upisa : 19.03.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Čet Maj 28, 2009 12:04 am | |
| | |
|
| |
**Vanessa** Voliš Nessu
Broj poruka : 650 Godina : 29 Lokacija : Sa Alex u gradu,setamo,gledamo slatke deckice...xDDD Tvoje ime : Andja Koliko volite Vanessu : Points : 766 Datum upisa : 12.04.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Čet Maj 28, 2009 11:27 am | |
| | |
|
| |
| Naslov: Re: Talasi Strasti Čet Maj 28, 2009 2:08 pm | |
| - dulce_la_rebelde ::
- Extra je stwarno
Hvala! | |
|
| |
^ CaNdY_GiRl ^ Mod
Broj poruka : 1331 Tvoje ime : Vera Koliko volite Vanessu : Points : 1445 Datum upisa : 19.03.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Čet Maj 28, 2009 2:46 pm | |
| | |
|
| |
anne Znaš nešto o Nessi!
Broj poruka : 196 Godina : 29 Lokacija : Sarajevo Tvoje ime : Arna... Koliko volite Vanessu : Points : 209 Datum upisa : 19.06.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Pon Jun 22, 2009 3:46 pm | |
| extra je prica!!!!!!!!!!! stvarno si talentovana....... | |
|
| |
| Naslov: Re: Talasi Strasti Čet Jul 09, 2009 12:35 pm | |
| Pa hvala | |
|
| |
Vanessa4ever Postaješ njen fan!
Broj poruka : 251 Godina : 28 Lokacija : Krusevac Tvoje ime : Tijana Koliko volite Vanessu : Points : 323 Datum upisa : 08.06.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Sre Avg 05, 2009 4:43 pm | |
| Super je,ali The Girl Next Door je lepsa.Slazem se sa Anne,talentovana si | |
|
| |
vanessa fan Postaješ njen fan!
Broj poruka : 228 Godina : 28 Lokacija : beograd Tvoje ime : Tamara Koliko volite Vanessu : Points : 232 Datum upisa : 03.12.2009
| Naslov: Re: Talasi Strasti Sre Mar 31, 2010 11:02 pm | |
| woooow cool extra svaka cast | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Talasi Strasti | |
| |
|
| |
| Talasi Strasti | |
|