GossipGirl Mod
Broj poruka : 474 Lokacija : With my BFF Vanessa Tvoje ime : Natasa Tomic Koliko volite Vanessu : Points : 520 Datum upisa : 07.08.2009
| Naslov: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? Sre Jan 13, 2010 12:35 pm | |
| Vanessa snima novi film, komediju "Precious". Govori o mladoj zeni koja se prijavljuje na popularni show za talnetne, nesto kao X Faktor ili idol. Izasli su tracevi da ce Mariah Carey igrati Vanniny majku, ali njen mendzer je to odbio, govoreci da je to samo trac. Mada Mariah je izjavila da ce se dvoumiti, ako ta uloga uopste stigne do nje. U filmu pevaju i mama i cerka, pa je zato potrebno izabrati nekoga stvarno talentovanog. No, ipak ne znamo kako ce Mariah prihvatiti, kada ne zeli da se govori o njenim godina, jer je po tom pitanju vrlo cudna Preuzeto sa: www.vanessa-ashley.com | |
|
*Little Miss Obsessive* Admin
Broj poruka : 1092 Godina : 29 Lokacija : Spotlight Tvoje ime : Sara Koliko volite Vanessu : Points : 1164 Datum upisa : 03.03.2009
| Naslov: Re: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? Čet Jan 14, 2010 1:06 pm | |
| xD Mariah Nessina mama? Trebalo bi da nadju nekog mnooooooogoooo ljepseg Tako da mi je drago da nece glumiti Nessinu mamu... | |
|
GossipGirl Mod
Broj poruka : 474 Lokacija : With my BFF Vanessa Tvoje ime : Natasa Tomic Koliko volite Vanessu : Points : 520 Datum upisa : 07.08.2009
| Naslov: Re: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? Čet Jan 14, 2010 1:08 pm | |
| Ja bih voljela da Mariah vidim u filmu.... Zena super pjeva i msm da bi ona i Nessa bile super par.... Ali vidjecemo josh da li ce Mariah prihvatiti ulogu | |
|
Broj poruka : 1092 Godina : 29 Lokacija : Spotlight Tvoje ime : Sara Koliko volite Vanessu : Points : 1164 Datum upisa : 03.03.2009
| Naslov: Re: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? Čet Jan 14, 2010 1:13 pm | |
| Pa super pjeva,ali nije mi za NEssinu mamu... BTW:Ja samsad kopala nesto po netu,i koliko vidim V je rekla da ona ne glumi...ali zato Mariah glumi | |
|
ѕcαη∂αℓιcισυѕ Glavni admin
Broj poruka : 2971 Godina : 28 Lokacija : L.A Tvoje ime : Ema Koliko volite Vanessu : Points : 3833 Datum upisa : 02.03.2009
| Naslov: Re: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? Čet Jan 14, 2010 7:11 pm | |
| XDD slatko sam se ismejala Mariah Carey glumi u filmu Precious izasao je valjda krajem prosle godine a cula sam negde da ce Nessa mozda u nekom filmu glumiti cerku Mariah ali da nista nije sigurno | |
|
~Jovana-Vanessa Hudgens~ Mod
Broj poruka : 473 Godina : 27 Lokacija : U shoppingy sa Vanessom! Tvoje ime : Jovana Koliko volite Vanessu : Points : 509 Datum upisa : 07.07.2009
| Naslov: Re: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? Čet Jan 14, 2010 9:10 pm | |
| ja bih bas voljela vidjeti njih dvije zajedno u nekom filmu | |
|
| Naslov: Re: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? Sub Jan 16, 2010 12:25 am | |
| Da,"precious" je vec izasao Nessa je rekla da nije dobila nikakvu ponudu | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Mariah Carey won’t be Vanessa’s mom. Or yeah? | |
| |
|