| Ashley-ja sam zapravo dosadna | |
|
+6GossipGirl TaRa^ *Sara* Baby V *Annie* Vanessa4ever 10 posters |
Autor | Poruka |
---|
Vanessa4ever Postaješ njen fan!
Broj poruka : 251 Godina : 28 Lokacija : Krusevac Tvoje ime : Tijana Koliko volite Vanessu : Points : 323 Datum upisa : 08.06.2009
| Naslov: Ashley-ja sam zapravo dosadna Pon Avg 17, 2009 5:36 pm | |
| Sta se desava sa Ashley, da li je ona stvarno dosadna ili ne,procitajte sledeci clanak.......
Ashley Tisdale, 23-godišnja glumica koja se proslavila ulogom razmažene Sharpay Evans u popularnom filmskom serijalu 'High School Musical', kaže za sebe da je dosadna jer više voli raditi nego partijati Ashley je otkrila da je u neku ruku dosadna jer joj je draže ostati doma nego otići u neki klub.
'Ne pijem, ne pušim i ne volim izlaske po klubovima. Nikad nisam bila tip za takav oblik zabave. Ja sam zapravo dosadna. Svi glumci iz 'HSM' su jako dragi i super se zabavljamo na setu. Sviđa mi se to što mogu izraziti svoju kreativnu stranu na poslu i zatim otići doma', kaže Ashley koju gluma oduševljava jer na trenutak može biti netko drugi.
Glumica je ispričala i kako će joj nedostajati snimanje 'High School Musicala', budući da je treći nastavak ujedno i zadnji iz franšize.
'Obožavam glumiti Sharpay Evans jer je ona moja potpuna suprotnost', kaže Ash. | |
|
| |
*Annie* Saznaješ za Vanessu
Broj poruka : 80 Lokacija : na stolici Tvoje ime : Ana Koliko volite Vanessu : Points : 86 Datum upisa : 11.04.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Sre Avg 19, 2009 10:40 pm | |
| | |
|
| |
Baby V Najveći Nessin fan
Broj poruka : 966 Godina : 28 Lokacija : BG Tvoje ime : Vanja Koliko volite Vanessu : Points : 1131 Datum upisa : 06.04.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Pet Avg 21, 2009 11:52 am | |
| mmm...pa dobro a Vanessa je izjavila bash suprotno da vise voli da izlazi s drustvom nego da bude kod kuce | |
|
| |
Vanessa4ever Postaješ njen fan!
Broj poruka : 251 Godina : 28 Lokacija : Krusevac Tvoje ime : Tijana Koliko volite Vanessu : Points : 323 Datum upisa : 08.06.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Pet Avg 21, 2009 12:46 pm | |
| - Baby V ::
- mmm...pa dobro
a Vanessa je izjavila bash suprotno da vise voli da izlazi s drustvom nego da bude kod kuce Ashley i Nessa se ocigledno bas razlikuju od Sharpay i Gabrielle,Ashley je vise kao Gabriella,a Nessa kao Sharpay,ali Nessa nije zlobna...XD | |
|
| |
*Sara* Znaš nešto o Nessi!
Broj poruka : 163 Godina : 28 Lokacija : Sa RBD...<3 Tvoje ime : Sara Koliko volite Vanessu : Points : 174 Datum upisa : 18.07.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Sub Avg 22, 2009 11:50 pm | |
| - Vanessa4ever ::
- Baby V ::
- mmm...pa dobro
a Vanessa je izjavila bash suprotno da vise voli da izlazi s drustvom nego da bude kod kuce Ashley i Nessa se ocigledno bas razlikuju od Sharpay i Gabrielle,Ashley je vise kao Gabriella,a Nessa kao Sharpay,ali Nessa nije zlobna...XD Slažem se... | |
|
| |
TaRa^ Saznaješ za Vanessu
Broj poruka : 83 Lokacija : Najlepsi grad na svetu... Tvoje ime : Tara Koliko volite Vanessu : Points : 92 Datum upisa : 30.08.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Ned Avg 30, 2009 7:01 pm | |
| - *Sara* ::
- Vanessa4ever ::
- Baby V ::
- mmm...pa dobro
a Vanessa je izjavila bash suprotno da vise voli da izlazi s drustvom nego da bude kod kuce Ashley i Nessa se ocigledno bas razlikuju od Sharpay i Gabrielle,Ashley je vise kao Gabriella,a Nessa kao Sharpay,ali Nessa nije zlobna...XD Slažem se... i ja se slazem | |
|
| |
GossipGirl Mod
Broj poruka : 474 Lokacija : With my BFF Vanessa Tvoje ime : Natasa Tomic Koliko volite Vanessu : Points : 520 Datum upisa : 07.08.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Ned Avg 30, 2009 7:30 pm | |
| | |
|
| |
*Little Miss Obsessive* Admin
Broj poruka : 1092 Godina : 29 Lokacija : Spotlight Tvoje ime : Sara Koliko volite Vanessu : Points : 1164 Datum upisa : 03.03.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Uto Dec 22, 2009 9:14 pm | |
| Pa,sta znam..ok je to...ali ja vise licim za Nessu,po tome sto cujem <3 | |
|
| |
GossipGirl Mod
Broj poruka : 474 Lokacija : With my BFF Vanessa Tvoje ime : Natasa Tomic Koliko volite Vanessu : Points : 520 Datum upisa : 07.08.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Uto Dec 22, 2009 9:17 pm | |
| ja na Ash definitivno..xD | |
|
| |
vanessa fan Postaješ njen fan!
Broj poruka : 228 Godina : 28 Lokacija : beograd Tvoje ime : Tamara Koliko volite Vanessu : Points : 232 Datum upisa : 03.12.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Uto Dec 22, 2009 11:30 pm | |
| ja na Nessu... ja msm da Ash nie dosadna..xD | |
|
| |
Ljubιcнαnѕtvenα ♥ Saznaješ za Vanessu
Broj poruka : 94 Lokacija : In vampire world! Tvoje ime : Marija Koliko volite Vanessu : Points : 98 Datum upisa : 26.08.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Sre Dec 23, 2009 12:41 am | |
| Pa ako ne woli da se opija i looduje ne znachi da je dosadna..Ne wolim ni ja da blejim po klubowima i co.. | |
|
| |
vanessa fan Postaješ njen fan!
Broj poruka : 228 Godina : 28 Lokacija : beograd Tvoje ime : Tamara Koliko volite Vanessu : Points : 232 Datum upisa : 03.12.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Sre Dec 23, 2009 12:43 am | |
| xD..pa naravo..slazem se.. | |
|
| |
*Little Miss Obsessive* Admin
Broj poruka : 1092 Godina : 29 Lokacija : Spotlight Tvoje ime : Sara Koliko volite Vanessu : Points : 1164 Datum upisa : 03.03.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Sub Dec 26, 2009 9:23 pm | |
| - Ljubιcнαnѕtvenα ♥ ::
- Pa ako ne woli da se opija i looduje ne znachi da je dosadna..Ne wolim ni ja da blejim po klubowima i co..
Ni Nessa se ne opija i ne loooduje po klubovima...Da to radi do sad bi to vec bilo svuda po netu...Zabavljanje nema nikakve veze sa opijanjem i klubovima... | |
|
| |
Sanja 10 Znaš nešto o Nessi!
Broj poruka : 174 Lokacija : Teslic-Republika Srpska Tvoje ime : Sanja Koliko volite Vanessu : Points : 185 Datum upisa : 02.10.2009
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna Sub Dec 26, 2009 11:40 pm | |
| super je Ash bas zbog ovoga je i obozavam,sto ne luduje | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Ashley-ja sam zapravo dosadna | |
| |
|
| |
| Ashley-ja sam zapravo dosadna | |
|